instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Afrika

Safari's, Big Five & kleurrijke culturen

Dit prachtige land kenmerkt zich door een afwisselende indrukwekkende natuur, vele culturen en een rijke geschiedenis. Het maakt Zuid-Afrika met recht een van de mooiste vakantielanden van de wereld. Ontdek een land wat je kan betoveren en waar menig bezoeker op slag verliefd op wordt. Ontdek de fantastische natuur, de indrukwekkende wilde dieren waaronder de Big Five, de mooie wijnen, het lekkere eten en het heerlijke klimaat. 

“Ontdek een land wat je kan betoveren en waar menig bezoeker op slag verliefd op wordt.”

De onvoorstelbare leegte, grillige natuur en een eeuwenoud cultureel erfgoed zijn enkele redenen waarom Namibië bij velen zo geliefd is. Je kunt uren rondrijden door het ruige landschap zonder andere mensen tegen te komen, en de gravelwegen zijn het beste te bereizen met een 4-WD. De Kalahari, Fish River Canyon, Sossusvlei en Etosha National Park zijn zonder meer dé highlights van Namibië. 

Hieronder staan een aantal suggesties, klik op de foto om een voorbeeldreis te bekijken


Suggesties voor Afrika

 


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstel BUTTON VRAAG STELLEN BUTTON NAAR HOMEPAGE