instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Afrika

Zuid-Afrika, Namibie, Tanzania & Zanzibar

Zuid-Afrika, dit prachtige land kenmerkt zich door een afwisselende indrukwekkende natuur, vele culturen en een rijke geschiedenis. Het maakt Zuid-Afrika met recht een van de mooiste vakantielanden van de wereld. Ontdek een land wat je kan betoveren en waar menig bezoeker op slag verliefd op wordt. Ontdek de fantastische natuur, de indrukwekkende wilde dieren waaronder de Big Five, de mooie wijnen, het lekkere eten en het heerlijke klimaat. 

“Ontdek een land wat je kan betoveren en waar menig bezoeker op slag verliefd op wordt.”

De onvoorstelbare leegte, grillige natuur en een eeuwenoud cultureel erfgoed zijn enkele redenen waarom Namibië bij velen zo geliefd is. Je kunt uren rondrijden door het ruige landschap zonder andere mensen tegen te komen, en de gravelwegen zijn het beste te bereizen met een 4-WD. De Kalahari, Fish River Canyon, Sossusvlei en Etosha National Park zijn zonder meer dé highlights van Namibië. Ook heel goed te combineren met de Caprivistrook en Chobe, een van de nationale parken van Botswana

Tanzania is het land van de ultieme safari. De jaarlijkse migratie van honderdduizenden hoefdieren behoort tot de allergrootste natuurwonderen op aarde. Naast de beroemde Big Five staan de uitgestrekte nationale parken garant voor prachtige landschappen. Na alle safari avonturen volgt een ideale afsluiting op de witte stranden van Zanzibar. 


Voorbeeldreizen Afrika:


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstel BUTTON VRAAG STELLEN BUTTON NAAR HOMEPAGE