instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Azië

Tempels, rijstvelden, indrukwekkende culturen & bountystranden

Reizen in Azië is een ongelooflijk mooi avontuur! Of je nu op zoek bent naar de meest prachtige tempels, de hoogste bergen wilt beklimmen of wilt duiken in kristal helder water. Azië heeft het allemaal; indrukwekkende culturen, sublieme landschappen, prachtige mensen, sensationele stranden, sierlijke tempels, eeuwenoude tradities, een heerlijke keuken en nog veel meer. Azië is een avontuur voor alle zintuigen dat blijft fascineren. Ook voor kinderen een zeer geschikte bestemming.

“Azië is een avontuur voor alle zintuigen dat blijft fascineren.”

Eén van de meest populaire bestemmingen in Azië is Thailand. Veel reizigers beginnen hier hun Azië avontuur, maar ook de meer ervaren reizigers weten de weg naar Thailand vaak te vinden. Het land heeft ook ontzettend veel te bieden. Je kunt er bekende en minder bekende eilanden bezoeken, vele prachtige tempels bewonderen, de mooie natuur verkennen, ontzettend lekker eten en volop genieten. Vietnam is een prachtig en divers land. Van de mooiste kustlijnen, tot terrasvormige rijstvelden, tot sfeervolle dorpjes en het door karstgebergte gedomineerde landschap. Er is zoveel te zien en beleven dat het land absoluut een bezoek waard is, zeker ook in combinatie met Cambodja waar de Ankor Wat één van de hoogtepunten is.

Mede dankzij de Nederlandse historie is Indonesië al jaren een populaire bestemming onder Nederlandse toeristen. Reizen over Java of het minder bezochte Sumatra zijn goede uitgangspunten. Het eiland Bali is een heerlijk vakantie-eiland voor mensen die houden van stranden, duiken, surfen, cultuur en natuur. Vaak wordt een aantal dagen aan het mooie strand voorafgegaan door een rondreis over het eiland waarbij het groene kunstenaars dorp Ubud, het culturele centrum van Bali, niet overgeslagen mag worden.

Hieronder staan een aantal suggesties, klik op de foto om een voorbeeldreis te bekijken


Suggesties voor Azië

 


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstel BUTTON VRAAG STELLEN BUTTON NAAR HOMEPAGE