instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Azië

Sri Lanka, Thailand, Vietnam, Bali & de Malediven

Reizen in Azië is een ongelooflijk mooi avontuur! Of je nu op zoek bent naar de meest prachtige tempels, de hoogste bergen wilt beklimmen of wilt duiken in kristal helder water. Azië heeft het allemaal; indrukwekkende culturen, sublieme landschappen, prachtige mensen, sensationele stranden, sierlijke tempels, eeuwenoude tradities, een heerlijke keuken en nog veel meer. Azië is een avontuur voor alle zintuigen dat blijft fascineren.

“Azië is een avontuur voor alle zintuigen dat blijft fascineren.”

Sri Lanka is een geweldig land om in rond te reizen, dat kan met een auto met chauffeur, wat daar heel gebruikelijk is. Maar je kunt dat ook afwisselen met een aantal dagen zelf rijden in een tuktuk. Rijbewijs, rijles, routes, alles zoek ik voor je uit, jij hoeft alleen maar te genieten. Je proeft, ruikt en ervaart het land dan heel intens. Sri Lanka is ook heel goed te combineren met een aantal dagen zon, zee en strand op de Malediven.

Een andere populaire bestemming in Azië is Thailand. Veel reizigers beginnen hier hun Azië avontuur, maar ook de meer ervaren reizigers weten de weg naar Thailand vaak te vinden. Het land heeft ook veel te bieden. Je kunt er bekende en minder bekende eilanden bezoeken, veel prachtige tempels bewonderen, de mooie natuur verkennen, ontzettend lekker eten en volop genieten. Vietnam is een prachtig en divers land. Van de mooiste kustlijnen, terrasvormige rijstvelden, tot sfeervolle dorpjes en het door karstgebergte gedomineerde landschap.

Het eiland Bali is een heerlijk vakantie-eiland voor mensen die houden van stranden, duiken, surfen, cultuur en natuur. Vaak wordt een aantal dagen aan het mooie strand voorafgegaan door een rondreis over het eiland waar je het minder bekende Munduk en Sidemen zeker niet moet overslaan. En wat dacht je van scheuren door de jungle in een buggy, of fietsen rond het groene kunstenaarsdorp Ubud.

Voorbeeldreizen Azië:


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstel BUTTON VRAAG STELLEN BUTTON NAAR HOMEPAGE