instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Bijzonder verblijf: Griekenland, Amorgos

Amorgos is nog een onbedorven Grieks eiland met een heerlijke, beetje hippie vibe. Het is nog niet onder de voet gelopen door de toeristen en heeft een mooie mix van cultuur, natuur en heerlijke strandjes.

Een van de leukste verblijven die wij ooit gehad hebben in Griekenland is een paar nachten logeren in een appartement dat vroeger onderdeel was van een familiehuis. Dit huis is gerenoveerd, net als de bakkerij en de stallen die erbij hoorden Allemaal in de stijl van vroeger, met houten plafonds, stenen, marmeren gootstenen etc. Maar met het gemak van tegenwoordig. En met een geweldig uitzicht over zee.

Pano Gitonia ligt in het dorpje Potamos, dat tegen de berg aan ligt en boven de haven van het plaatsje Aegiali. Je kunt het prima als uitvalsbasis gebruiken om de omgeving te gaan verkennen. Het eiland is heuvelachtig, dus een huurauto is een must.


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstelBUTTON VRAAG STELLENBUTTON NAAR HOMEPAGE