instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Bijzonder verblijf: Mexico, Rancho Encantado

Laguna Bacalar, Mexico

“La laguna de los siete colores” oftewel “de lagune van de zeven kleuren” vind je bij Bacalar op het schiereiland Yucatan in Mexico. Zodra je de verschillende tinten blauw van het water ziet, begrijp je meteen hoe men op deze naam gekomen is. Laguna Bacalar is een prachtige plek om te ontspannen en daarbij kan een fijne accommodatie je verblijf nog relaxter maken!

Het Rancho Encantado Eco Resort en Spa is een idyllisch toevluchtsoord direct gelegen aan het meer. Dit eco-resort biedt een harmonieuze samensmelting van luxe accommodaties, milieuvriendelijke praktijken en een ongerepte natuurlijke omgeving.

Het resort is ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en respect voor het milieu. De accommodaties variëren van comfortabele kamers tot ruime suites, allemaal smaakvol ingericht met natuurlijke materialen en voorzien van moderne voorzieningen.

De gastronomische ervaring in het resort is prima, met restaurants die gebruikmaken van verse en lokale ingrediënten om heerlijke gerechten te bereiden. Je kunt genieten van de culinaire hoogstandjes terwijl je uitkijkt over het meer.

Naast ontspanning biedt Rancho Encantado ook diverse activiteiten aan. Van kajakken en paddleboarden op het meer, tot snorkelexpedities en wandelingen in de mooie omgeving.

Voorbeeldreis met deze accommodatie:


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstelBUTTON VRAAG STELLENBUTTON NAAR HOMEPAGE