instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Bijzonder verblijf: Namibië, Hoodia Desert Lodge

Echt een aanrader als je een rondreis door Namibië maakt. Deze lodge ligt verlaten in een woestijnomgeving, heeft een zwembad, heerlijk eten, erg vriendelijk personeel en prachtige sundowners. Bovendien een spectaculaire sterrenhemel. Wij waren er in 2019 en werden helemaal in de watten gelegd.

De kleinschalige, smaakvol ingerichte lodge is gelegen aan de oevers van de Tsauchab river in het Namib Naukluft Park in Namibië. Op enkel 20 minuten rijden bevinden zich de beroemde Sossusvlei en de Deadvlei, beide omringt door hoge rode woestijnduinen. De chalets, omgeven door de ongerepte vlaktes en bergen, zorgen er voor dat je helemaal tot rust komt, het uitzicht is echt prachtig. Tijdens je verblijf bij Hoodia Desert Lodge kan je genieten van smakelijke diners, afkoelen in het zwembad en deelnemen aan excursies.

Voorbeeldreis met deze accommodatie:


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstelBUTTON VRAAG STELLENBUTTON NAAR HOMEPAGE