instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Bijzonder verblijf –Thailand, Elephant Hills Jungle Safari

Elephant Hills is een bijzondere accommodatie gelegen in het zuiden van Thailand, in de regio Khao Sok National Park. Het staat bekend om zijn unieke en duurzame benadering van toerisme, waarbij bezoekers de kans krijgen om de prachtige natuur en wilde dieren van Thailand te ervaren, met speciale aandacht voor olifanten. Je gaat met een longtail boot over het meer naar de accommodatie.


We sliepen in een drijvende tent in het Rainforest Camp, gelegen aan het Cheow Larn Lake, een heerlijke rustige locatie. We hadden gewone bedden en een eigen badkamer met warme douche, een klamboe en ventilator.

Elephant Hills biedt een glamping-ervaring te midden van de jungle. Wat dit resort echt onderscheidt, is het Elephant Camp, waar je de gelegenheid krijgt om nauw contact te hebben met olifanten. In tegenstelling tot traditionele olifantenritten, staat Elephant Hills voor ethisch toerisme en biedt het een educatieve en interactieve ervaring met deze majestueuze dieren.

Toen ik er was met mijn jongste zoon, namen we deel aan verschillende activiteiten, helpen bij het klaarmaken van de maaltijden van de olifanten, we maakten een jungletocht, en we gingen kanoën op het meer op zoek naar de Gibbons die we hoorden brullen. Het was ook heerlijk om vanaf ons dek in het water te springen om even af te koelen. Het resort is betrokken bij verschillende milieuprojecten en streeft naar duurzaamheid en behoud van de natuurlijke schoonheid van de regio.


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstelBUTTON VRAAG STELLENBUTTON NAAR HOMEPAGE