instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Caribbean & Latijns-Amerika

Curaçao, Bonaire, Suriname, Mexico, Costa Rica, Cuba & Jamaica

Het Caribisch gebied is met zijn kilometerslange parelwitte zandstranden, azuurblauw zeewater en een relaxte sfeer ongetwijfeld een van de populairste vakantie bestemmingen. Zowel voor ervaren duikers als beginners is het een top bestemming. Ga je liever snorkelen dan is het Caribisch gebied zeker ook een aanrader, er zijn talloze plaatsen waar je in ondiep en kristalhelder water geweldig kunt snorkelen. Naast stranden heeft het Caribisch gebied ook een prachtige fauna en flora, mangrovebossen, vulkanen en oerwouden. Accommodaties variëren van sfeervolle bungalows tot luxe all inclusive hotels aan het strand.

Ook leuk om te doen; combineer Curaçao met Bonaire, twee tropische eilanden in één.

“combineer Curaçao met Bonaire, twee tropische eilanden in één”

Reizen in Latijns-Amerika is fascinerend, avontuurlijk én relaxt. Dit gebied biedt een heerlijke mix van culturen, stranden en unieke natuur. Van vulkanen tot Maya-ruïnes en van exotische bountystranden tot jungle, indianen stammen en regenwouden.

Jungle en witte stranden in één vakantie kan ook, superleuk om Suriname te combineren met Curaçao.


Voorbeeldreizen Caribbean & Latijns-Amerika:


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstel BUTTON VRAAG STELLEN BUTTON NAAR HOMEPAGE