instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Caribbean & Midden-Amerika

Parelwitte stranden, oude beschavingen & unieke natuur

Het Caribisch gebied is met zijn kilometerslange parelwitte zandstranden, azuurblauw zeewater en een relaxte sfeer ongetwijfeld een van de populairste vakantie bestemmingen. Zowel voor ervaren duikers als beginners is het een top bestemming. Ga je liever snorkelen dan is het Caribisch gebied zeker ook een aanrader, er zijn talloze plaatsen waar je in ondiep en kristalhelder water geweldig kunt snorkelen. Naast stranden heeft het Caribisch gebied ook een prachtige fauna en flora, mangrovebossen, vulkanen en oerwouden. Accommodaties variëren van sfeervolle bungalows tot luxe all inclusive hotels aan het strand.

“Dit gebied biedt een heerlijke mix van culturen, stranden en unieke natuur.”

Reizen in Midden-Amerika is fascinerend, avontuurlijk én relaxt. Dit gebied biedt een heerlijke mix van culturen, stranden en unieke natuur. Van vulkanen tot Maya-ruïnes en van exotische bountystranden tot indianen stammen. Midden-Amerika moet je ontdekken!

Hieronder staan een aantal suggesties, klik op de foto om een voorbeeldreis te bekijken


Suggesties voor Caribbean & Midden-Amerika

 


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstel BUTTON VRAAG STELLEN BUTTON NAAR HOMEPAGE