instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Cruises

Van groot schip tot klein & luxe en van avontuurlijk tot authentiek

Door de toegenomen populariteit van cruises bestaan er ondertussen verschillende cruiseformules. Van chique tot casual, van grote schepen met duizenden passagiers tot luxe zeilschepen met slechts een handjevol. Er is voor iedereen wel een geschikte cruise te vinden, van culinaire lekkerbek tot natuurliefhebber.

Elk vaarschema biedt enorm veel bestemmingen en tijdens je cruisevakantie bezoek je elke dag een andere plaats. En toch hoef je maar één keer je koffer in en uit te pakken! Je hotel reist met je mee.

“Je hotel reis met je mee”

Aan boord van een cruiseschip heb je elke dag een ruime keuze uit verschillende activiteiten. Van ontspanning tot sport. Van culinaire verwennerij tot top-entertainment. Tijdens je bezoek aan land kun je dan weer genieten van boeiende excursies en uitstapjes. Deze kun je volledig zelf vrij invullen of boeken via de rederij.

Middellandse Zee Cruise:

Verken prachtige bestemmingen langs de Middellandse Zee, zoals Griekenland, Italië, Spanje en Turkije. Geniet van de verschillende culturen, de plaatselijke lekkernijen en de historische bezienswaardigheden.

Noorse Fjorden Cruise:

Vaar door de fjorden van Noorwegen en bewonder de indrukwekkende natuur. Bezoek leuke dorpjes met rode, gele en blauwe huizen en geniet van de rustige atmosfeer.

Caribische Eilandencruise:

Ontsnap aan de winterse kou en geniet van zon, zee en strand op een cruise door de Caribische eilanden. Ontdek niet alledaagse bestemmingen zoals de Bahama’s, Jamaica en de Maagdeneilanden.

Alaska Cruise:

Ervaar de wildernis van Alaska tijdens een cruise langs de kust. Spot walvissen, bewonder gletsjers en geniet van het prachtige landschap van bergen en bossen.

Trans-Atlantische Cruise:

Maak een oversteek over de Atlantische Oceaan en ontdek zowel Europese als Amerikaanse bestemmingen. Een unieke reiservaring met een mix van culturen en landschappen.

Aziatische Rivieren Cruise:

Verken de Aziatische wateren per cruiseschip en vaar langs rivieren zoals de Mekong en de Yangtze. Ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van landen zoals Vietnam, Cambodja en China.

Wereldcruise:

Voor de ultieme avonturier is er de mogelijkheid om een wereldcruise te maken. Reis rond de wereld en bezoek diverse continenten, steden en culturen gedurende enkele maanden.

Riviercruise over de Rijn:

Ontdek de charme van Europa tijdens een riviercruise over de Rijn. Bezoek mooie dorpjes, middeleeuwse kastelen en proef lokale wijnen in Duitsland en Frankrijk.

Themacruise:

Kies voor een cruise met een specifiek thema, zoals een culinaire cruise, een wellness cruise of een muzikale cruise.

Antarctica Expeditiecruise:

Voor de avontuurlijke reiziger is er de mogelijkheid om Antarctica te verkennen per cruiseschip. Bewonder de unieke flora en fauna van dit afgelegen continent.


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstelBUTTON VRAAG STELLENBUTTON NAAR HOMEPAGE