instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Cruises

Van groot schip tot klein & van luxe tot authentiek

Door de toegenomen populariteit van cruises bestaan er ondertussen verschillende cruiseformules. Van chique tot casual, van grote schepen met duizenden passagiers tot luxe zeilschepen met slechts een handjevol. Er is voor iedereen wel een geschikte cruise te vinden, van culinaire lekkerbek tot natuurliefhebber.

Zowat overal ter wereld kun je een cruise maken. De populairste vaargebieden zijn de Caribbean en de Middellandse Zee. De laatste jaren vinden steeds meer passagiers hun weg naar bestemmingen als Alaska, Zuid-Amerika, Noord-Europa, het Midden-Oosten en Azië. Elk vaarschema biedt enorm veel bestemmingen en tijdens je cruisevakantie bezoek je elke dag een andere plaats. En toch hoef je maar 1 keer je koffer in en uit te pakken! Je hotel reist met je mee.

Aan boord van een cruiseschip heb je elke dag een ruime keuze uit verschillende activiteiten. Van ontspanning tot sport. Van culinaire verwennerij tot top-entertainment. Tijdens je bezoek aan land kun je dan weer genieten van boeiende excursies en uitstapjes. Deze kun je volledig vrij zelf invullen of boeken via de rederij.

Hieronder staan een aantal suggesties, klik op de foto om een voorbeeldreis te bekijken


Suggesties voor Cruises


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstel BUTTON VRAAG STELLEN BUTTON NAAR HOMEPAGE