instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Familiereizen

Samen avonturen beleven & herinneringen maken

Wil je graag reizen met het hele gezin, samengestelde gezin of met je pubers? Wil je je kinderen culturen meegeven van verre landen, samen zoeken naar de Big Five in Afrika, met ze duiken in de prachtigste zeeën waar ook ter wereld of met elkaar een dag meehelpen met het verzorgen van olifanten in Azië? Ben je binnenkort 30, 40 of 50 jaar getrouwd en wil je graag nog één keer met het hele gezin op pad, een weekendje weg of op vakantie, uiteraard met de kleinkinderen?

“wil je graag nog één keer met het hele gezin op pad”

Er zijn veel familiereizen te vinden naar verschillende bestemmingen met verschillende doeleinden. Bij deze reizen kan het reisschema worden aangepast aan de kinderen en ook bij de accommodatiekeuze wordt gedacht aan het hele gezin. Beleef nu samen met de (klein) kinderen spannende avonturen of ontspan gezellig met elkaar aan een Europees of Caribisch strand of in een prachtig natuurpark. Vraag me naar de mogelijkheden want die zijn er legio, ook binnen jouw budget.

Hieronder staan een aantal suggesties, klik op de foto om een voorbeeldreis te bekijken


Suggesties voor Familiereizen


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstel BUTTON VRAAG STELLEN BUTTON NAAR HOMEPAGE