instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Florida Familiereis

Een ontzettend leuke autoreis om met het hele gezin te maken waarmee je een groot deel van Florida verkent. In het hippe, tegelijkertijd familievriendelijke Miami kun je in alle rust genieten. Voor Orlando met als doel de themaparken, natuurlijk populair bij jong én oud, zijn drie nachten uitgetrokken. Ook erg interessant is een bezoek aan Cape Canaveral en het Kennedy Space Center. Geen moment verveling!

Dag 1: Orlando
Na aankomst haal je de auto op de luchthaven op en rij je naar je hotel in Orlando waar je drie nachten verblijft.

Dag 2 & 3: Orlando
Twee dagen om van de vele themaparken te genieten, een belevenis voor jong en oud. Walt Disney World met onder andere Disney’s Magic Kingdom, Epcot en Animal Kingdom. Bij het Universal Orlando Resort kun je terecht voor de parken Universal Studios en Islands of Adventure. Daar mag je de attractie ‘The Wizarding World of Harry Potter’ niet missen, pure MAGIE! Vermijd het wachten bij de kassa en boek je toegangspassen voor de parken vooraf.

“Daar mag je de attractie ‘The Wizarding World of Harry Potter’ niet missen, pure magie!”

Dag 4: Cocoa Beach
Een korte rit brengt je in Cape Canaveral en bij het Kennedy Space Center, het centrum van het NASA ruimtevaartprogramma. Door een film, tentoonstellingen en een rondrit langs de diverse lanceerplatforms krijg je een goede indruk. Je hebt nog tijd genoeg om van de golven en het zand van Cocoa Beach te genieten.

Dag 5: Miami Beach
Je toert langs de bekendste luxe badplaatsen van Florida tijdens de rit zuidwaarts naar Miami Beach. Nog even (window) shoppen misschien bij de prachtige winkels van Palm Beach, Boca Raton en Bal Harbour voordat je in Miami Beach arriveert.

Dag 6: Miami Beach
Vandaag heb je de tijd om het bruisende Miami te verkennen, een stad waar het leven dag en nacht doorgaat.

Dag 7: Everglades N.P.
Vandaag laat je Miami achter je en vervolg je je weg naar de grootste subtropische wildernis van Noord-Amerika, het Everglades National Park, met vele soorten vogels, alligators, krokodillen en zeeschildpadden. Wellicht maak je nog een facultatieve tocht met de airboat over de moerasvlakten.

Dag 8: Fort Myers
Je rijdt vandaag naar de westkust van Florida, naar Fort Myers. Breng een bezoek aan het Edison museum, ga diepzee vissen, golfen of geniet nog van het strand en de zee.

Dag 9: Palm Harbor
Je laat Fort Myers achter je en rijdt noordwaarts naar Clearwater/Palm Harbor.

Dag 10: Palm Harbor
Uiteraard kun je vandaag de dag doorbrengen op het strand. Maar je kunt ook een kijkje nemen in het historische centrum van Palm Harbor of een partijtje golf spelen.

Dag 11: Orlando
Het binnenland roept en ook vandaag staat er een korte trip op het programma. Je kunt genieten van de parkachtige omgeving van je hotel, nog een glimp opvangen van Disney of je laatste inkopen doen.

Dag 12: Orlando
Je rijdt naar de luchthaven van Orlando, waar je de huurauto inlevert en terugvliegt naar Amsterdam.


Klik op de foto om te vergroten of scroll naar beneden voor andere suggesties


Andere suggesties voor Familiereizen


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstelBUTTON VRAAG STELLENBUTTON NAAR HOMEPAGE