instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Griekenland

Eilandhoppen of het vasteland, maar dan echt authentiek!

Griekenland is mijn favoriete bestemming in Europa. De vele gezichten van Griekenland maakt het een vakantieland met ongekende mogelijkheden. De Griekse kustlijn is maar liefst 15.000 km, het heeft 600 eilanden waarvan er 227 bewoond zijn.

Het vaste land is een aanrader, een rondreis door de Peloponnesos, het schiereiland Mali, Olympia en het verrassend leuke Athene. Of via Corfu naar het prachtige Meteora en Zagoria.

“Ik heb inmiddels 25 Griekse eilanden bezocht, sommige zelfs meerdere keren”

Eilandhoppen is een hele leuke manier om Griekenland te leren kennen, het gepuzzel met ferry’s en hotels kun je met een gerust hart aan mij overlaten. Ik heb inmiddels 25 Griekse eilanden bezocht, sommige zelfs meerdere keren. Ik was op Folegandros, Amorgos, Nisyros, Astypalea en de Kleine Cycladen met Donousa, Koufonissi en Schinousa. Maar ook op Sifnos, Milos, Naxos, Paros en Serifos en de wat grotere eilanden Karpathos, Lesbos, Zakynthos. Ook eilandhoppen op de Sporaden eilanden is heel leuk, combineer dan het mondaine Skiathos met het rustigere Alonissos en mooie Skopelos. Kortom, er zijn heel veel mogelijkheden en ik kan de leukste combinaties voor je maken.


Voorbeeldreizen Griekenland:


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstel BUTTON VRAAG STELLEN BUTTON NAAR HOMEPAGE