instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Midden-Oosten & Noord-Afrika

Vroegste beschavingen, 1001 nachten, souks, woestijnen & tentenkampen

Het Midden-Oosten bestaat uit verschillende soorten landen en een aantal zijn erg interessant voor toeristen en reizigers. Zo is Jordanië al jaren een populair land om te bezoeken, denk aan de verborgen stad Petra. Ook het prachtige en mystieke Oman wordt door veel reizigers ontdekt als vakantiebestemming, en terecht. Het land heeft veel te bieden: prachtige oases met wadi’s, sfeervolle dorpjes uit het sprookje van 1000 en 1 nacht, prachtige zandkastelen en forten, hoge rode zandduinen in de Wahiba Woestijn, indrukwekkende bergen en natuurlijk de ongerepte zeekust waar schildpadden hun eieren leggen. Marokko is ook zeker de moeite waard met het Atlasgebergte en de kasbahs, indrukwekkende koningssteden, zandduinen en souks.

Dubai is misschien op dit moment wel de meest populaire bestemming van het Midden-Oosten. De indrukwekkende gebouwen moet je natuurlijk een keer gezien hebben. Ook een cruise vanuit Dubai is een echte aanrader, met als één van de hoogtepunten een bezoek aan het eiland Sir Bani Yas.

Sir Bani Yas kun je ook bezoeken voor een paar dagen met verblijf in een prachtige bungalow direct op het strand gelegen. Het eiland is ook de thuisbasis van meer dan 10.000 loslopende dieren waaronder Arabische oryx, gazellen en giraffen, hyena’s en cheeta’s. Gasten kunnen onder begeleiding van deskundige gidsen een 4-WD natuur- en wildlife rit door het park maken in speciaal daarvoor gemaakte voertuigen.

Hieronder staan een aantal suggesties, klik op de foto om een voorbeeldreis te bekijken


Suggesties voor Midden-oosten & Noord-Afrika


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstel BUTTON VRAAG STELLEN BUTTON NAAR HOMEPAGE