instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Noord Afrika & Midden Oosten

Egypte, Marokko, Oman & Jordanië

Het Midden-Oosten bestaat uit verschillende soorten landen en een aantal zijn erg interessant voor toeristen en reizigers.

Zo is Jordanië al jaren een populair land om te bezoeken, denk aan de verborgen stad Petra. Ook het prachtige en mystieke Oman wordt door veel reizigers ontdekt als vakantiebestemming, en terecht. Het land heeft veel te bieden: prachtige oases met wadi’s, sfeervolle dorpjes uit het sprookje van 1000 en 1 nacht, prachtige zandkastelen en forten, hoge rode zandduinen in de Wahiba Woestijn, indrukwekende bergen en natuurlijk de ongerepte zeekust waar schildpadden hun eieren leggen.

Marokko is ook zeker de moeite waard met het Atlasgebergte en de kasbahs, indrukwekkende koningssteden, zandduinen en souks. In Egypte kun je heel goed de piramides combineren met een Nijlcruise en/of een verblijf aan de Rode Zee.


Voorbeeldreizen Noord-Afrika & Midden Oosten:

 


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstel BUTTON VRAAG STELLEN BUTTON NAAR HOMEPAGE