instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Noord-Amerika & Canada

Camperreizen & roadtrips

De Verenigde Staten van Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden, het land van de stars and stripes, cowboys en indianen, McDonalds en barbecue. Een land dat uitermate geschikt is voor reizen per camper of huurauto.

In Amerika vind je grote contrasten. Naast de enorm grote steden als New York ‘The Big Apple’, San Francisco, gokstad Las Vegas en natuurlijk Los Angeles met Hollywood, vind je er verlaten vlaktes waar je uren kunt rondrijden zonder iemand tegen te komen. Schitterende landschappen trekken aan je voorbij. In het zuiden bieden zonnige staten als Florida en Californië prachtige stranden, terwijl het in het noorden soms extreem koud is.

“Amerika heeft maar liefst meer dan 60 nationale parken, elk met hun eigen charme.”

Geniet van de diepe canyons, idyllische woestijnlandschappen, groene bossen en imposante watervallen. De overweldigende natuur maakt het land zeer populair bij natuurliefhebbers. Amerika heeft maar liefst meer dan 60 nationale parken, elk met hun eigen charme.

Amerika is een bijzonder geschikte bestemming voor gezinnen die met kinderen reizen. Er zijn vele themaparken te vinden, zoals Walt Disney World, SeaWorld en Universal Studios. En je kunt op bijzondere wijze overnachten, bijvoorbeeld in een comfortabele tent midden in Yosemite of op een heuse cowboyranch


Voorbeeldreizen Noord-Amerika & Canada


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstel BUTTON VRAAG STELLEN BUTTON NAAR HOMEPAGE