instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Over mij

Persoonlijk Reisadviseur

“Ik heb op heel veel stranden schelpen gezocht, tzatziki gegeten op 25 verschillende Griekse eilanden. In Namibië stond ik bijna met mijn blote voeten op een schorpioen in de Kalahariwoestijn. In Sri Lanka heb ik 10 dagen zelf rondgereden in een gehuurde tuktuk met de bagage achterin, heerlijk vrij gevoel geeft dat. Ik heb de Chichen Itza beklommen in Mexico en op een raft gezeten in Thailand. In Vietnam moest ik een kip bij zijn nek vasthouden voor een tandeloze dame op de markt die even handen tekort kwam. Ik heb gecruised en ben wakker geworden in mijn balkonhut met uitzicht op de Sagrada Familia in Barcelona. In de woestijn van Oman heb ik gekampeerd in een prachtig tentenkamp, net een sprookje uit 1001 nachten. Ben ontroerd geraakt van de aanblik van Petra in Jordanië, heb schildpadden eieren zien leggen op het strand in Oman en Mexico. Ik heb de lekkerste verse vis ooit gegeten op een bountystrand in het Caribisch gebied bij een klein lokaal visserstentje. Heb de zon achter de tempel van Luxor zien ondergaan, en hem weer zien opgaan tijdens een ochtendsafari in Zuid-Afrika. Ik heb gehiked in Schotland en Noorwegen, gesnorkeld in mooie zeeën en tijdens een van mijn snorkeltrips bij Krabi in Thailand kwam ik oog in oog met een walvishaai, gelukkig is dat het soort dat alleen plantjes en kleine visjes eet. Ik heb mijn minibar leeggedronken aan de Zuid-Chinese zee en op een paar meter afstand drie leeuwen gezien die net tot bloedens toe gevochten hadden in Zuid-Afrika.  In de Thaise golf heb ik roze dolfijnen gezien en in de Indische Oceaan een walvis. Ik heb zere voeten gekregen in New York, Rome, Athene, Bangkok, Istanbul, Saigon en heel veel andere steden wereldwijd en een galadiner in onder andere Londen, Chicago en Johannesburg aangezeten. Ik ken de volgorde van de Waddeneilanden uit mijn hoofd, nu nog even nadenken welke ik het leukst vind.”

“In Sri Lanka heb ik 10 dagen zelf rondgereden in een gehuurde tuktuk met de bagage achterin, heerlijk vrij gevoel geeft dat.”

Ik ben Lenneke en ik werk al ruim dertig jaar met veel plezier en passie in het toerisme. In 2005 ben ik voor mezelf begonnen als persoonlijk reisadviseur en combineer ik mijn avontuurlijke insteek en vakkundigheid met mijn jarenlange ervaring. Ik werk onafhankelijk van, maar wel samen met bekende touroperators, luchtvaartmaatschappijen en beddenbanken, maar steeds vaker ook met deskundige lokale agenten en unieke kleinschalige accommodaties. Ik boek alle soorten reizen en geef jou ook graag persoonlijk reisadvies op maat, en wat heel fijn is; vele tevreden klanten gingen je voor, zie hier een aantal ervaringen.

Zoals je zult merken is online boeken niet mogelijk op deze site, ik heb er bewust voor gekozen dat niet te activeren. In plaats daarvan kies ik voor een persoonlijke aanpak: vertel mij jouw wensen via de buttons helemaal onderaan deze pagina, en ik ga op zoek naar je droombestemming, of wijs je op dat ene hele mooie plekje dat je gezien moet hebben, maar waar je zelf nog niet aan hebt gedacht.De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstel BUTTON VRAAG STELLEN BUTTON NAAR HOMEPAGE