instagram arrow-down

Lenneke Verhaar
lenneke@travelandtours.nl
06-29554866

Zuid-Europa

Prachtige oude steden, zon, zee, walvissen & eilandhoppen

De warme zon op je gezicht, een lekker briesje en een glas heerlijke lokale wijn op een terrasje met prachtig uitzicht over de omgeving. Zuid-Europa is enorm veelzijdig, je hebt keuze te over. Uiteraard ben je met een vliegreis in een mum van tijd op je bestemming maar je kunt Zuid-Europa ook ontdekken tijdens authentieke autorondreizen die zich kenmerken door sfeervolle en kleinschalige accommodaties en bijzondere routes.

Of je kiest voor cultuur, natuur, tradities en folklore. Wat dacht je van Toscane met het ongelooflijk mooie landschap, de heerlijke wijnen, prachtige oude steden en mooie zee. Griekenland met z’n vele eilandjes waarbij het ontzettend leuk is om een tocht te maken over de diverse eilanden. Kroatië is ook een prachtige bestemming. Om te zeilen bijvoorbeeld, maar ook voor een strandvakantie en ook nog eens heel betaalbaar.

Spanje met zijn mooie eilanden Mallorca en Ibiza, of de wat zuidelijker gelegen Canarische eilanden, de eilanden van de eeuwige lente dus ook prima voor een winterzon vakantie, of kies voor een verrassende combinatie zoals bijvoorbeeld een autoreis in combinatie met een cruise. Denk ook eens aan de Azoren, een eilandgroep in de Atlantische Oceaan met een prachtige ongerepte natuur.

Hieronder staan een aantal suggesties, klik op de foto om een voorbeeldreis te bekijken


Suggesties voor Zuid-Europa

 


De voorgestelde reizen op mijn website zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Laat je inspireren, bepaal je wensen en laat een reisvoorstel op maat maken. Ook als je weet wat je wilt; ik blijf met je meedenken om de perfecte reis samen te stellen.

button reisvoorstel BUTTON VRAAG STELLEN BUTTON NAAR HOMEPAGE